Alle categorieën

Producten

Home>Producten>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619677155284537.jpg
DMS serie horizontale split meertraps pomp

DMS serie horizontale split meertraps pomp


● Horizontale split meertrapspomp
● Tussen lagertype pomp
BB3
● API 610 BB3-pomp

e-mail: [e-mail beveiligd]

Belangrijkste technische gegevens

● Capaciteit: 2400 m3 / u
● Opvoerhoogte: 2000m
● Druk: 35Mpa
● Temperatuur: -40-200 ° C

Toepassingen

● Deze serie pompen wordt voornamelijk gebruikt in petroleumexploitatie, petrochemische, chemische, steenkoolchemicaliën, transport via pijpleidingen, zeewaterontzilting, energiecentrales, enz. Het kan ook worden gebruikt in grijswaterpompen en methanolarme pomp in de steenkoolchemische industrie, hoog -druk hydraulische energieterugwinningsturbine in de chemische industrie, en magere vloeistofpomp en rijke vloeistofpomp gebruikt in kunstmest- en ammoniakfabriek, enzovoort.

● Pompen worden gebruikt in typische bedrijfsomstandigheden, zoals ketelvoedingswater in energiecentrales, decokesvorming en fosforverwijdering in staalfabrieken, waterinjectie in olievelden en andere hogedruktoepassingen.

Concurrentievoordeel

● De waaier van de eerste trap heeft een zuigontwerp en heeft goede cavitatieprestaties. De waaier is rug aan rug geplaatst, zodat de axiale kracht automatisch wordt gebalanceerd zonder het balansmechanisme in een gecompliceerde structuur. Dit vereenvoudigt de pompstructuur en vergemakkelijkt het transport van medium met vaste deeltjes.

● De pompinlaat en -uitlaat zijn aangebracht op het pomphuis. De pomp kan worden gedemonteerd door simpelweg het pompdeksel te openen en het pomphuis stand-by te laten zonder de inlaat- en uitlaatleidingen te verwijderen. Het onderhoud is eenvoudig en handig.

● Lagers kunnen zelfsmerende glijdende lagerconstructie en geforceerde smering lagerconstructie aannemen, afhankelijk van asvermogen en snelheid.

● Alle wrijvingsparen zijn gemaakt van materialen met een hoge hardheid en slijtvastheid, zodat ze niet gemakkelijk te bijten zijn. Draaiende hulzen en ring zijn aan het oppervlak gehard, wat niet alleen zorgt voor een hoog verschil in hardheid en hardheid, maar ook dat ze moeilijk te bijten zijn. Het is geschikt om vast-vloeibaar middel in twee fasen te vervoeren en erosie van deeltjes te verminderen. De levensduur en betrouwbaarheid van de pomp zijn gegarandeerd.

ONDERZOEK