Alle categorieën

Producten

Home>Producten>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619763070241324.jpg
LY-serie verticale ondergedompelde pomp

LY-serie verticale ondergedompelde pomp


● Verticale ondergedompelde pomp

● Verticale pomp  

●VS4

● API 610 VS4-pomp

e-mail: [e-mail beveiligd]

Belangrijkste technische gegevens

● Stroombereik: 2 ~ 400m3 / h
● Hoofdbereik: ~ 150m
● Subvloeistofdiepte: tot 15 meter
● Toepasselijke temperatuur: ~ 450 ° C
Materiaal: gietstaal, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, titanium, titaniumlegering, Hastelloy-legering

Toepassingen

● Deze serie pompen wordt veel gebruikt in de chemie, aardolie, raffinaderij, staal, energiecentrales enz

Concurrentievoordeel

● De asafdichting maakt geen contact met het medium en er is geen lekpunt van de dynamische afdichting. De afdichting maakt gebruik van een labyrintafdichting of een pakkingafdichting om te voorkomen dat het medium naar buiten lekt.

● Het lager gebruikt een dubbelrijig hoekcontactkogellager, dat op de as is gemonteerd door middel van een lagerbus om de aanpassing van de axiale positie van de rotor te vergemakkelijken. Hij is gesmeerd met dunne olie en voorzien van waterkoeling om ervoor te zorgen dat de temperatuur in de oliekamer binnen een veilig bereik ligt, waardoor de pomp veiliger en langer werkt.

● Het stoomisolatiesysteem voorkomt effectief dat de rotor blokkeert vanwege de snelle stolling van het medium na het uitschakelen.

● De uitlaatpijp heeft een side-out (VS4) structuur en is voorzien van een speciale telescopische compensatiestructuur om spanning door thermische uitzetting te voorkomen.

● Pompen nemen de ontwerptheorie van flexibele as aan en nemen een meerpuntsondersteuningsstructuur. De overspanning van het ondersteuningspunt voldoet aan de standaardvereisten van API 610.

● Bussen zijn verkrijgbaar in verschillende materiaalconfiguraties voor verschillende bedrijfsomstandigheden, zoals siliciumcarbide, gevuld tetrafluorethyleen, met grafiet geïmpregneerde materialen, nodulair gietijzer enzovoort.

● Pompen zijn voorzien van een conische busschachtconstructie voor een hoge coaxialiteit, nauwkeurige positionering en betrouwbaar transmissiekoppel.

● De pompaanzuiging is uitgerust met een filter om het verpompte medium te filteren om verstopping te voorkomen.

ONDERZOEK