Alle categorieën

Producten

Home>Producten>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619674768224911.jpg
SM-serie axiaal gespleten dubbele zuigpomp

SM-serie axiaal gespleten dubbele zuigpomp


● Axiaal gedeelde dubbele zuigpomp
● Tussen lagertype pomp
BB1
● API 610 BB1-pomp

e-mail: [e-mail beveiligd]

Belangrijkste technische gegevens

● Capaciteit: 10,000 m3 / u
● Opvoerhoogte: 180m
● Temperatuur: -20-160 ° C

Toepassingen

● Deze serie pompen wordt veel gebruikt in waterirrigatie, waterbehandeling, petrochemie, krachtcentrales, thermische energiecentrales, onder druk zetten van leidingennet, transport van ruwe olie (productolie), ontzilting van zeewater en andere gelegenheden.

● Pompen kunnen worden gebruikt in de typische werkomstandigheden, waaronder een magere vloeistofpomp, de rijke vloeistofpomp en de hydraulische turbine in de grootschalige ammoniakfabriek, en de hoofdpomp van de pijpleiding in het transportproject voor ruwe olie of productolie.

Concurrentievoordeel

● Het huis en het lager zijn ontworpen door axiale splitsing. De inlaat- en uitlaatleidingen van de pomp bevinden zich in het onderste deel van het pomphuis. De pomp kan worden gerepareerd en onderhouden zonder de in- en uitlaatleidingen te demonteren.

● Geforceerde smering glijlagers, zelfsmerende glijlagers of wentellagers kunnen worden geconfigureerd afhankelijk van de energiedichtheid (Pn).

● De installatie van de pomp is handiger en de werking is betrouwbaarder vanwege de trapvormige axiale positioneringsstructuur van de waaier en de betrouwbare vergrendelingsmodus van de waaier.

● Er is een positioneringspen tussen het lagerhuis en het pomphuis. Het is niet nodig om het pompvolume aan te passen tijdens de secundaire installatie van de pomp, wat de onderhouds- en onderhoudscyclus van de pomp aanzienlijk verkort.

ONDERZOEK