Alle categorieën

Producten

Home>Producten>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619762537526980.jpg
Verticale omleidingspomp met enkele schaal uit de VDT-serie

Verticale omleidingspomp met enkele schaal uit de VDT-serie


● Verticale omleidingspomp met enkele schaal

● Verticale pomp  

●VS1

● API 610 VS1-pomp

e-mail: [e-mail beveiligd]

Belangrijkste technische gegevens

● Stroombereik: 8 ~ 6000m3 / h
● Hoofdbereik: ~ 360m
● Toepasselijke temperatuur: -40 ~ 170 ° C
Materiaal: gietstaal, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, titanium, titaniumlegering, Hastelloy-legering

Toepassingen

● Deze serie pompen wordt veel gebruikt in gemeentelijke engineering, metallurgisch staal, chemisch papier, water, energiecentrales en projecten voor het behoud van landbouwgrond.

Concurrentievoordeel

● De inlaat gebruikt het filter plus de zuigklokstructuur, die grote vaste stoffen en vezels effectief kan filteren. Dit helpt de vloeistof om de waaier soepel en gelijkmatig in te voeren en de vorming van wervelstroom te verminderen.

● Het vloeiende deel is gecoat met een epoxycoating om de efficiëntie en veroudering te verhogen.

● Elk deel van de waterleiding is voorzien van een geleidingslagerlichaam om de aandrijfas te ondersteunen. Er kunnen verschillende soorten geleidelagers worden geselecteerd voor verschillende media en omstandigheden. Geleidelagers zijn over het algemeen gemaakt van polymere synthetische materialen (voornamelijk samengesteld uit PTFE en slijtvaste vulstoffen en smeermiddelen) en de zelfsmerende prestaties zijn goed. De pomp kan worden gestart door droog te slijpen (het is niet nodig om water voor te vullen) en er kunnen ook rubberen lagers (of cylon lagers) worden gebruikt.

● Het lager kan worden gesmeerd met droge olie of dunne olie. Het is uitgerust met waterkoelfunctie om de pomp veiliger te laten werken en langer mee te laten gaan.

ONDERZOEK