Alle categorieën

Producten

Home>Producten>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619764048714495.jpg
VMC-serie verticale zakpomp

VMC-serie verticale zakpomp


● Verticale zakkenpomp

● Verticale pomp  

● VS6

● API 610 VS6-pomp

e-mail: [e-mail beveiligd]

Belangrijkste technische gegevens

● Hoofd: 0-800m
● Capaciteit: 0-800m3 / u
● Pomptype: Verticaal
● Druk: 10 Mpa
● Temperatuur: -180-150 ° C
Materiaal: gietstaal, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, titanium, titaniumlegering, Hastelloy-legering

Toepassingen

● Deze serie pompen wordt veel gebruikt in de petrochemie, steenkoolchemie, cryogene engineering, condensaatwinning, vloeibaar-gas-engineering, olieraffinage, energiecentrales, drukregeling van pijpleidingen, ontzilting van zeewater en andere industrieën en velden.

● Het is vooral geschikt voor het transporteren van medium met lage temperatuur, gemakkelijk vergassingsmedium, enz., Zoals aardgas, ethyleen, vloeibare ammoniak, condensaat, lichte koolwaterstoffen en olieproducten, enz.

Concurrentievoordeel

● De wentellagerconstructie wordt aangebracht met dunne oliesmering. Het is ontworpen met een speciaal smeeroliecirculatiesysteem en het lager heeft een goed smerend effect. Ondertussen zijn er waterkoeling en luchtkoeling structuur, geschikt voor verschillende werkomstandigheden en verbetering van de levensduur van de lagers.

● De balanskamer kan op de inlaat worden aangesloten. Als het medium gemakkelijk te verdampen is, kan het ook worden aangesloten op de secundaire waaier om de druk in de afdichtingskamer te verhogen, de kans op vergassing te verkleinen en de veiligheid en betrouwbaarheid te vergroten.

● De eerste trapwaaier gebruikt een zuigwaaier, die goede zuigprestaties heeft en de insteekdiepte van de pomp kan verkorten.

● De structuur van meerpuntssteun in glijlagers wordt toegepast en de overspanning tussen lagers is ontworpen om te voldoen aan de vereisten van API-normen. De zeer slijtvaste materialen voor lagers zijn gebruikt om een ​​stabiele werking van de pomp te garanderen.

● Profielgelaste structuur wordt gebruikt in de zuig- en perssectie, zonder gietdefecten en een sterk drukdraagvermogen.

● De trommel-schijfstructuur wordt gebruikt om de axiale kracht in evenwicht te brengen en past automatisch de axiale speling aan tijdens bedrijf. Dit kan een volledige balans van axiale kracht bereiken, waardoor het lager zonder axiale belasting loopt. Pompen kunnen een langere levensduur hebben en zijn veiliger in het gebruik

ONDERZOEK