Alle categorieën

Producten

Home>Producten>API 610

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1619761598338780.jpg
Petrochemische procespomp uit de ZE-serie

Petrochemische procespomp uit de ZE-serie


● Petrochemical process pump

● Overhangende pomp

●  OH2

● API 610 OH2 pump

e-mail: [e-mail beveiligd]

Belangrijkste technische gegevens

● Size: 1-16 inches
● Capaciteit: 0-2600 m3/h
● Hoofd: 0-250m
● Temperatuur: -80-450 ° C
● Druk: 5.0Mpa
Materiaal: gietstaal, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, titanium, titaniumlegering, Hastelloy-legering

Toepassingen

● Deze serie pompen wordt voornamelijk gebruikt in olieraffinaderijen, petrochemie, cryogene engineering, kolenchemicaliën, chemische vezels en algemene industriële processen, energiecentrales, grote en middelgrote verwarmings- en airconditioningseenheden, milieubeschermingstechniek, offshore-industrieën en ontziltingsinstallaties ook als andere industrieën en velden.

Concurrentievoordeel

● De lagerophangbeugel is als een geheel ontworpen, dat wordt gesmeerd door een oliebad. Het oliepeil wordt automatisch aangepast door een constante oliebeker.

● Afhankelijk van de werkomstandigheden kan de lagerophangbeugel luchtgekoeld (met koelribben) en watergekoeld (met watergekoelde huls) zijn. Het lager wordt afgedicht door een labyrint-stofschijf.

● De motor keurt de uitgebreide koppeling van het sectiediafragma goed. Het is erg handig en snel te onderhouden zonder pijpleidingen en motor te demonteren.

● Deze serie pompen heeft een hoge mate van generalisatie. Het volledige assortiment heeft drieënvijftig specificaties, terwijl er slechts zeven soorten lagerframecomponenten nodig zijn.

● Het pomphuis met een uitlaatdiameter van 80 mm of meer is ontworpen als dubbel slakkenhuis om de radiale kracht te balanceren, waardoor de levensduur van het lager en de doorbuiging van de as bij de asafdichting wordt gewaarborgd.

ONDERZOEK