Alle categorieën

Producten

Home>Producten>chemische Pomp

https://www.neworld-cn.com/upload/product/1620613504937683.jpg
ICP-serie chemische pomp

ICP-serie chemische pomp


● ICP  series chemical pump
● Einde zuigpomp
●ISO2858
● Stainless steel pump

e-mail: [e-mail beveiligd]

Belangrijkste technische gegevens

● Capaciteit: 2-480 m3/h
● Hoofd: 3-150m
● Temperatuur: -80°C ~300 °C
● Druk: 2.5Mpa
Materiaal: gietstaal, SS304, SS316, SS316Ti, SS316L, CD4MCu, titanium, titaniumlegering, Hastelloy-legering

Toepassingen

● A certain amount of solid particles are mainly used in the chemical industry, petrochemical industry, oil refining, metallurgy, light industry, medicine and other industrial sectors.

Concurrentievoordeel

Verbeter de levensduur van mechanische afdichtingen en lagers met het hoogste uitvalpercentage bij de werking van chemische pompen.
● Gebruik een dikkere as om de asstijfheid te vergroten
● Het lager is vergroot en neemt een tweerijig radiaal stuwkrachtkogellager aan, de axiale speling van de rol is klein, de levensduur van het lager is meer dan 25,000 uur en de levensduur van de mechanische afdichting wordt verlengd.
● De waaier en de pompas zijn verbonden door schroefdraad, met betrouwbare afdichting, gemakkelijke demontage en montage en betere cavitatieweerstand dan IH-pompen.
● De lagerkast heeft een ruime spouw, de mechanische asafdichting heeft goede werkomstandigheden en heeft een lange levensduur.
● Watergekoelde of luchtgekoelde lagerkast of watergekoelde asafdichtingskast is beschikbaar en het pomplichaam wordt in het midden ondersteund.
● Mechanische asafdichtingen kunnen worden geleverd volgens de achtste editie van de Amerikaanse API610-norm, artikel 2.7.3.1.
● Er zijn verschillende soorten asafdichtingen verkrijgbaar: enkelzijdige, dubbele kopse kant, tandem, interne en externe mechanische asafdichting; hulpwaaier, pakkingafdichting en hulpsysteem van mechanische afdichting kunnen worden geleverd volgens de Amerikaanse AP1610-norm.
● Kan worden uitgerust met een druksensor of motorbeveiligingsschakelaar om overbelastingsschade aan de motor en vloeistofbreukschade aan de mechanische afdichting te voorkomen.
● Het kan worden uitgerust met een motortoerentalregelend apparaat om de stroom op elk moment aan te passen, en kan worden gekoppeld en automatisch geregeld met de niveaumeter. Het kan ook worden gekoppeld aan de debietmeter om automatisch het vereiste debiet te regelen.

ONDERZOEK